I´m not there. I´m not here.

tjoooo
Idag är jag så¨jävla trött att jag knappt kan stå upp. Varför? Ingen aning. Jobbigt.
Jag har umgåtts med min mamma nästan hela dagen. Vi har åkt runt i affärer och sen ätit söndagsmiddag och disskuterat "alkisar vi minns". härligt! I förmiddags städade jag. Jag gjorde i ordning på balkongen inför vintern. Ställde bort möblerna så dom inte blir förstörda av regn och snö. fan vad dystert. varför dog sommaren? varför gör det alltid det? varför gör det det just i år när jag har världens bästa balkong? frågorna är många, svaret är ett. Vi bor i sverige. fest. kan det vara världens mörkaste land? ja det kan det.
idag blev det vintertid. eller inatt. kul.
är jag kanske lite väl pessimistisk nu? ja lite. livet är ganska skönt så jag ska inte klaga.
jag är snuvig, men vem är inte det?
produktiv är något jag inte är på söndagar.
det vore najs att gå på konsert. undrar om det kommer nån bra snart? sist jag var på konsert var winnerbäck i sommras, innan det, också winnerbäck, innan det way out west så då var det ganska många konserter..innan det winnerbäck igen..innan det red hot chili peppers..innan det..hmm britney spears? det behövs helt klart fler artister på min konsertlista! volbeat hade varit skit kul att se, mkt synd att jag missade dom!
jag sörjer lite att jag inte äger någon morgonrock. hade varit skönt att dra på sig en sån och sen kasta sig på soffan. jag har kastat mig på soffan ändå. utan morgonrock.
Om man vill lyssna på musik som är riktigt bra ska man lyssna på soundtracket till filmen I´m not there. Det gör jag nu. Då vet man! Nu tackar jag för mig och lägger mig och sover istället.
/ hfhwjohn

helg

Tjooooooohooo

bra kväl igår!:


 

 

 

vet inte hur det gick till men jag var som en svamp, men inte mår jag dåligt idag för det, konstigt..jag förstjänar att umgås med herr hink hela dagen men näe! ikväll vill jag till norrlands och svira! det ser tyvärr dystert ut för jag har inget att föra med eftersom alla som ska ut har förköpsbiljetter och det har inte jag :(

syyyyyynd! vad ska jag göra annars? ligga i soffan och sova vore skönt men sova kan man göra när man är död, nu är det ju faktiskt lördag! jaja det reder sig! hejdåå


nu då????

PM:en är klara!!!!!!!!!!!
Jag är nog inte funtad som man ska för det känns lite sorgligt att jag inte får skriva mer. Men fan vad stolt jag är ändå över mitt mästerverk, borde lämnas in till ett förlag för tryckning! Men vad ska jag göra nu om dagarna? Det är iofs bara 4 dagar som jag inte kommer ha något skolarbete att göra..sen är det måndag och då börjar allt igen. Ganska skönt ändå. Det känns bar att ha saker att göra när det ändå är mörkt och grått ute. Man glömmer liksom bort att man ska vara deppig för att det är höst. Mkt bar eftersom jag hatar att vara deppig, det är lamt och det förvandlar mig till europas största emo var gång det händer..OBRA.
Imorron blir det tentafest för att fira att vi har varit så enormt duktiga! Det blir första fest helgen på 3 veckor! Mitt liv försvann verkligen när jag började skriva pm..hehe, jag kanske borde avstå från att doktorera i framtiden? iallafall om jag vill skaffa familj innan jag fyllt 60...

nu ska jag välja ut en film på voddler som jag ska titta på. jag vill se nått spännande, historiskt och blodigt. undrar om det finns? Ett filmtips om man gillar historia och inälvor är Apocalyto (Apocalypso?), den handlar om Mayaindianerna och är skit bra. Tycker jag. Säkert inte ni eftersom ni inte tillhör kultureliten. Men det gör jag, och jag ska nog kanske satsa på att bli professor ändå..hejdå livet, hej hjärna..ambivalent val?

Nu blir det hejdå och imorron ska jag uuuuuuuuut







jaja

God kväll kära läsare! (bella och maria!)
Nu är det söndag och kväll. Jag har just kommit hem från en trevlig middag hos min morbror och moster där jag fått träffa kusiner och kusinbarn, det var fint, jag gillar min släkt! (delar av den) Min kusin Anna som flyttat upp till östersund och som hag därför inte träffat på 5 år var där, och hennes unge, som bara var en bebis sist jag såg honom. Klara favoriter! Jag har bokat in mig på en östersundweekend i vinter, tar tydligen bara 4 timmar med tåg dit! konstigt med tanke på att det tar ett år med bil...
helgen har varit lugn och skön. Jag har blivit förkyld igen efter att jag gick och tydligen men dock ofrivillg fösökte bli den nya ötzi-ismannen i fredags när vi var på tripp i sigtuna.. men det var det värt.
Igår var jag hos bella. Vi kollade på ett rörande tårdrypande program om lasse berghagen och skämdes en hel del när vi beskådade "kändiseliten". Lillbabs är ju förståss alltid i en klass för dig dock!
imorgon sk ajag sitta i skolan och fortsätta skriva pm. Det gör inget. Just nu är det ganska kul att skriva..har liksom kommit så långt att jag är insatt och har bra flyt. Det är alltid jobbigt att börja skriva ett pm. Nu har jag skrivit 12 sidor (av 10...!) så jag måste slipa texten lite och lägga till och ta bort saker, sen skulle jag nog vilja påstå att jag författat lite av ett mästerverk!
Idag råkade jag nästan döda Lonny. Eller det var pipan som högg honom. Han lät konstigt och spelade död en stund efteråt. Men sen fick ha smaka bulle och då blev han speedad som vanligt. Skönt. Han äter fan allt!
Nu ska jag kolla på paramentet!

ciao

Kanondag

Idag har jag haft en bra dag! Jag har varit i min gamla hemregion Sigtuna hela dagen och gått runt och tittat på arkeologiska gamla grejer. Det var mycket intressant att få helt ny kunskap om alla ruiner och stenar som jag klättrat på i hela mitt liv! Jag vet nu också att jag är döpt i nordens första tegelkyrka..eller hur var det nu? Nått sånt iallafall- coolt. Jag är en nörd, men jag är så sjukt farcinerad av historia och gamla forngrejer att jag nästan kan klassas som ett fossil själv! Kan det vara så att jag är så intresserad just för att ingen någonsin kommer kunna säga exakt hur något förflutet har varit till 100 procent? Ungefär som med allt annat, det man inte kan få eller uppnå är det man helst av allt vill ha. Om man vet att man kan få det man vill ha lätt så är det inte lika roligt längre... sån är jag iallfall.
Idag mår jag riktigt bra och det är skönt!

När vi var inne i mariakyrkan i sigtuna och kikade så råkande vi komma precis innan en begravning skulle börja så det var en massa begravningsbuketter på golvet..precis när vi skulle gå ut så bar dom in kistan..läskigt, jag blev illa till mods. Sist jag såg en kista var jag 12 år på min morfars begravning. Döda människor skrämmer mig. Känns därför relativt stabilt att mitt mål här i livet är att gräva upp sånna...ojoj!

Nu ska jag steka lövbiff.
Pusss och kraaam / fossilet ELllinorrrrrrrrrrr

och btw..

så vill jag bara säga att jag faktiskt är glad vissa dagar också. Men jag har inte lika stort behov av att uttrycka mig dom dagarna...

Men, jag är inte bitter jämt! Oftare glad!
Tack och hej.


radio uppland! (i min röv)

Hej. Till att börja med vill jag varna för att dagens memoar kan innehålla en viss bitterhet...läs inte om du har en bra dag och vill att det ska fortsätta vara det.

Okej:
Inatt sov jag ungefär  2 timmar, utan att överdriva, på hela natten. Jag kan inte sova på nätterna, men inatt var det fan riktigt extremt! Jag brukar vakna 100 gånger och ligga vaken länge men sover nog ändå minst 5 timmar en vanlig natt. Inte den här natten. Jag hade sån jävla ångest att jag nästan skakade, jävligt lame! Och inte vet jag egentligen varför jag har sån ångest, den bara kommer! Stress över ekonomi, skola, framtid och en jävla hets över att livet i övrigt ska vara fantastiskt och roligt hela tiden och att det alltid ska hända roliga saker..Jag blir galen över denna hets! JAg tror att dom flesta känner en sån hets och jag VET att vi spär på varandras hets hela tiden genom att..ja hetsa om allt. Kan vi sluta med det? Ingen mår bra av det, jag orkar inte mer!
Jaaja, när klockan var halv 7 och jag fortfarande inte hade somnat så gick jag upp och hämtade min ipod för jag tänkte att om man lyssnar på tråkig pratradio så kanske man somnar sen...MEN det gjorde jag inte till fraserna: Godmorgon, klockan är halv 7 här är ekot.. Godmorgon, klockan är 7 här är ekot...Godmorgon, klockan är halv 8 här är ekot...JÄVLA RADIO UPPLAND! Och den där jävla P1 hittade jag inte! P1 hade nog annars varit ultimat eftersom dom brukar spela klassisk musik och finska nyheter....hehe
När jag väl var tvungen att gå upp för att ta mig till skolan kändes det som att jag lika gärna kunde skjuta mig själv eftersom det kändes i huvet och kroppen som att jag varit på balkanswing med fulsprit hela natten..vilket inte riktigt var fallet..men nästan. Som tur var tog jag mig i kragen och tog mig iväg till skolan iallafall. Då blev dagen med ens bättre och allt kändes lite lättare. Skönt att umgås med trevliga människor i samma sits! Imorgon ska jag också sitta i skolan och plugga, det är emot mina principer efter som jag alltid tyckt att jag pluggar bäst hemma. Men jag orkar inte vara hemma just nu, så därför är det bättre att dra till skolan och dela bänk med Madelene! Hon är en pärla!

En stor annledning till dagens bitterhet är att jag är övertrött. Imorgon ska jag vara pigg och då lovar jag att inte vara bitter och less.
Lonny har lärt sig gå armgång kors och tvärs i burtaket. Han gör det ofta och jag skrattar lika mycket varje gång för att han ser så skön ut! ÄLSKA LONNY!

Innan jag stänger av datorn och övergår till gitarrmeck så vill jag ägna ett stort tack till Maria Hellmer för gårdagens middagsbjudning! Det var mkt uppskattat med sällskap en tråkig tisdag. Nästa gång bjussar jag!

Nu ska jag sätta mig framför spegeln och flina mot mig själv i 10 minuter, så att jag lär mig hur man gör igen!
Kan bli kul?
Hare king! / bitter kärring, 50 år för tidigt

Å N G H E S T (show me the meaning of being lonely...eller!?)

Hejsan.
Rövdag big time idag! Eller jag har varit duktig och gick upp tidigt och skrev ihop ett CV och 1,5 sidor till på Pm:et. Jag måste skaffa mig ett jobb. Men det måste vara ett jobb med bra betalt eftersom jag inte har tid att jobba mer än egentligen en dag i veckan...typ söndagar. Min ekonomi är så jävla sänkt så att det börjar bli sorgligt! Det beror på den jävla tjuvhyran jag betalar varje månad för att bo i den här lägenheten. Fyfan. Men vad ska man göra? Jobba extra, ja. Det hade jag räknat med att jag skulle göra för att kunna bo här men..nee för det finns chefer som inte borde vara chefer och sätter käppar i hjulen för mig! JAg är skitstressad över ekonomin och skolan, inte bra! Jag sover ingenting på nätterna för att jag bara grubblar över allt ska gå. TÖNTIGT! Klart det löser sig! Men jag har en förmåga att förstora alla problem så att dom känns oövervinnliga och det suger!!! FAN VAD ARG JAG BLIR FÖR ATT DET ÄR SÅÅÅ HELA TIDEN! Jag vill slita ut min hjärna och lägga i en burk med saltsyra så att den försvinner för alltid!
Semester vore ett annat allternativ..
Ehh ja, jag sitter och deppar till BSB, vafaaaaaaan skärpning!!!? Jag är allt en riktig kärring vissa dagar. Kanske alla.
Förutom på helgen...enligt mig själv.
Om någon vill flytta in hos mig så är det helt okej. Det skulle göra underverk för ekonomin och mitt humör! Tänk vad kul vi skulle kunna ha! Jag kan steka pannkakor och vi kan lyssna på Johnny Cash hela dagarna! Allt du behöver göra är ligga i min soffa och bara finnas (och betala halva hyran- eller hela?) Någon gång i veckan kanske vi kunde spela monopol också? Och julpyssla när det blir vinter. Och bygga en skidbacke från min balkong och åka skridskor på ån!

Lonny är iallafall glad idag verkar det som! Det är bra. Nu ska jag sätta mig och titta på hans hyss en stund. Sen ska jag gå ut i regnet och rycka upp mig.

Vin?  / ELLI(NOOOOOOO!)R

Välkommen Lonny Gonzales!

Tjaaaaaaa
Det är lördag. Jag är taggad på att gå ut! Men det blir ingen utgång för jag är hundvakt hela natten åt Leo. Det gör inget, kan ju vara skönt med en hemma kväll också. Med min farm som jag har byggt.
Igår spontanköpte jag nämligen en man. Jag anna och maria var på roadtrip och skulle bland annat åka till färboden och handla marsvinsprylar. Det var där vi hittade honom! Lonny Gonzales klättrade omkring som en dåre i sin bur. Ingen hamster har någonsin varit så speedad förr! Just därför bestämde jag mig för att han skulle få följa med mig hem! Lonny fick åka låda hem och nu bor han i en liten bur hemma hos mig. Lonny gillar att bitas. Han gillar också att klättra och svinga sig i burtaket. En sak som Lonny verkligen älskar är hans toapappersrulle som han gnager på och kastar omkring i sin bur. Lonny gillar design verkar det som, det är nog därför han hela tiden känner ett behov av att möblera om. Nu sitter jag alltså här med en hamster, två marsvin och en hund. MYYYSSSSIIIIGT

Snart ska jag och leo gå ut och varndra. Det är iskallt ute! Tur att jag köpte en ny jacka igår!
Jag tycker lite synd om Lonny som får bo i badrummet just nu när leo är här- för att det kan vara nödvändigt. Måste gå in dit och umgås lite med honom snart!
Brrrr det är så jävla kallt överallt!!!

This is Lonny Gonzales:





Marsvinen:



Leo (när han var liten):




Trevlig helg dåå!

Elllinor- at the zoo

Hårt liv

Hej. Jag och Pyret sitter i soffan och degar. Det är bara skit på tv. Why?
Ikväll har jag lagat riktig mat, dammsugit, färgat håret och annat nyttigt. Det gick ganska bra att plugga idag också. Hade planerat att sitta i 2 timmar..det blev 5..bra flyt!
Jag är trött i öronen av allt snack om folks diverse karlar. Mängden med karlprat som korsar mina trumhinnor är mer enorm än vad jag någonsin varit med om, eller iallfall i fas med högstadietiden! Dessutom har denna karlpratsvåg pågått i ungefär 3 månaders tid nu! Vafan är grejen?! Jag förstår att folk vill ventilera, men gör det i lagom mängd eller med någon annan för mitt huvud spricker som ett ägg annars! Jag lyssnar gärna, så länge jag kan relatera, eller det är viktiga grejer. Men resten står jag helst över just nu tack (tex behöver jag kanske inte ha full kunskap om vad XXX ska göra exakt i kronologisk ordning hela fredagen..middag hos mormor..afterwork..vattna blommorna.., eller?). Jag vet att jag också kan vara jävligt tjatig i vissa perioder men jag försöker iallfall ta hänsyn till folks huvuden för att förebygga migrän. Men är iallafall glad för er skull kompisar, tro inget annat! Fan vad skönt det ska bli den dag ni har gift er och allt har lagt sig på plats/ eller beslutat er för att nunnelivet är det enda livet! Men tänk om ni kunde höra hur ni låter när ni är i ert esse, tror inte ni är medvetna om det själva ens..!. Men sånna är väl alla när do är i sitt esse..jag med så ni får slå mig nästa gång! Jävla karlar, jag vill ha tillbaka mina kompisar så som dom var när dom var bekymmerslösa och inte gick på speed! Om inte det går, så vill fan jag också gå på speed! Men hur ska jag kunna göra det när det är höst och mörkt?!
Ja som ni förstår så lever jag ett hårt liv. Det är inte lätt att vara människa!
Tack för att jag har fått klaga lite, det känns bättre nu!
Nu ska jag vandra natten vidare.
Ha så kul nu kompisar! Tulo mellan knäna och analysera inte ihjäl er över småsaker, det hjälper inte. Jag tycker om er. Ni är värda allt bra (så skit i tulon mellan knäna!)! Men jag är trött i huvet.



Min låt.
/Pussoch kraaam

nehe inte idag heller..!

IDAG GÅR DET ÅT HELVETTE MED ATT SKRIVA PM. har försökt några timmar nu men det resulterar inte i något annat än vredesutbrott.. fan vad synd!


Här är en bild på när Bella försöker döda Iris:



Fin va? Stackars katt!

Nej ingen logik alls idag, bäst att slänga sig i ån!
Simma lugnt (eller inte alls så slipper du skriva Pm sen.) / Rich and famous

buu!

Jag har just kollat på 2 avsnitt av "det okända". Det var jävligt dumt gjort. Nu går jag och tittar mig över axeln hela tiden för att jag tror att det är ett spöke där. Hur ska det gå att sova nu?
Hade varit bättre med 2 avsnitt av "det ökända". Men å andra sidan så vet jag ju redan allt om Bella eftersom jag har kännt henne ett tag..


lets go to spain

bllablablablablabalabalaaaaa
jag är slut som artist idag.
natten var märklig kom vi på lite i efterhand. vi var olagliga och till och med grovt kriminella igår. ´konstigt att det inte är det som ger mig ångest utan andra grejer..eeeheheh

en av dagens stora funderingar är hur man lyckas få med sig en stor flaska gin (som man har i bakfickan på sina jeans?!) in på krogen? som man sen bjuder alla där inne på helt odiskret. det var vist inte så svårt att lyckas med det tydligen. Kanske ett sätt att ragga brudar? Det funkade ju...delvis. Men sen så är min ekonomi inne i en djup deprisson så jag brukar gå efter måttot "man tar vad man får". Det är en bra princip...

De kriminella handlingarna var det faktiskt bella som hetsade mig att göra. hon förtjänar ett straff. men vi blev 60 spänn rikare...cash is king ni vet.
jaghar sovit kanske 1,5 timme i natt. när jag sov drömde jag konstiga saker om nattens utgång. nu vet jag inte vad som verkligen hände och vad som var dröm. har vävt ihop allt.

jag längtar till nästa helg. då ska jag inte gå ut utan bara mysa och ta det lugnt. ska bli skönt. jag är trött.

ointressant det här, och man kan tro att det är en blind dyslektiker som har skrivit. det är det inte, det är bara jag, men i en lobotimerad version.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 

L Ö R D A G

Hej, fyfan vad slut jag är. Det verkar dumt eftersom klockan bara är halv5 och jag ska vara uppe hela natten.. Jag fick för mig att jag skulle städa min WALKINCLOSSET(för en sån har jag faktiskt!) ojoj resultatet av städningen blev huvudvärk och narkolepsi. Nu vill jag lägga mig och sova i soffan i några timmar. Men det går inte för då kommer jag aldrig vakna igen, iallfall inte det här dygnet.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag måste ställa mig i duschen så jag vaknar, kanske dra på lite scooter också för säkerhets skull!(hehehhe)
Ikväll är det feeest! Känns bra att jag redan nu har börjat svepa treo..lär ju bli några till innan helgen är slut.

Smack/ Treolover_2010

läggdags?

hehehhehehehhehehehhehe












mesolitikum, neolitikum, pleistocen..eller mental istid?

I know that we are young.
And I know you may love me.
But I just can't be with you like this anymore.
Alejandro........

eeeehh   heheh...?

Jag är stolt över att vara jag idag! Jag har nyss skrivit 3 sidor av mitt 10 -sidiga Pm! Fan vad bra! Jag skrev om den neolitiska evolutionen...bra grejjer! Jag känner mig ganska smart nu. Det gör jag ofta iofs men idag är jag mer akademisk och grå än annars.
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen. Det regnar och är grått, orkar man gå ut då? Jag måste till ica i vilket fall.. Jag sörjer att jag inte äger ett gult heltäckande regnställ. Ett sånt dom har i sunes sommar när husvagnsgrannarna är ute och går med katten. Byxor, jacka och hatt av gul gallon! Hett!

Igår var jag hos bella nästan hela dagen och myste med Iris. Man kan inte göra annat än att älska den lilla katten! Jag vill också ha en kattunge! Iris kommer och kryper upp i knät när man sitter i soffan och spinner som en hel maskin, sen somnar hon. Sen vaknar hon. Tassar 3 dm till vänster och kryper in under min eller Bellas röv, där lägger hon sig sen och kurrar och sover...märkligt. Hon kanske saknar sin mamma och därför försöker hitta ett liknande substitut för henne..när jag var tonnåring tyckte jag också ofta att min mamma var ett arsle..
Det tycker jag inte nu längre.

Imorgon är det fredag! Det känns bra! Kan bli en dunder helg! Hoppas det inte regnar.

Jag håller på att lära mig åka stadsbuss. Det går ganska bra trots några missöden. Det börjar bli för kallt för att cykla och eftersom jag inte vill sitta hemma om kvällarna så måste jag alltså hitta ett nytt transortmedel. Bil hade ju varit kul. Men min white trash ekonomi tillåter inte något annat än ett BUSSKORT! WOoooho!
Jag har alltid hatat att åk buss i stan för att det är trångt, varmt, konstiga människor, stressigt att passa tider, och mest för att jag inte fattar hur man gör med busskortet när man ska betala...
Men nu har jag lärt mig! Mitt busskort är fint. Jag hittade det på gatan en gång för 2 år sen. Jag har fyllt på det med pengar några gånger och köpt en ny plastficka till det så man skulle kunna tro att det är helt nytt!
Med mitt busskort som sällskap tog jag igår bussen hem från Bella. Jag tog 6an, bytte till 13 vid stadshuset och sen var jag hemma. Det tog 12 minuter. Farsinerande! Hem till mamma kan jag ta 9an hela vägen. Jag förundras över hur trevligt det ändå är att åka buss! Jag trivs bra bland fjortisar och tanter. Det är ofta dom som jag delar buss med. Om ni ser någon som sitter på en buss och fånler lyckligt och förvånat så är det jag.

Nu lyssna jag på Sly & Robbie. Bra musik att lyssna på när hjärnan är överarbetad, men blir nästan hög (som jag förställer mig att det är) och så avslappnad så man nästan somnar. När jag var i London och tattuerade mig så spelade dom sån musik hos tattueraren. Tur att man kom därifrån men rätt motiv för hjärnan domnade bort så dom hade kunnat göra vad dom ville egenligen.





Jag vill att det ska var april. Den bästa månaden! Man är pigg och överlycklig av våren och man vet att hela sommaren ligger framför en! Och valborg.  Men bara 6 månader kvar...!

Nu ska jag dra nått gammalt över mig, kan bli en tröja min mamma stickade 1993, den är vit och ganska stor.
/ ELLLLLLLLLL...........

Natten skyddar dom älskande- (men jag blir störd när jag hör deras oljud!)





Om nån undrar varför jag var en aning förtvivlad i det senaste inlägget berodde det på att min ena kompis säger att hon vill ha Prins Harry... På riktigt! Jag vet inte vart jag ska ta vägen? Hon tycker att han är fin. Får man tycka det? Jaha. Jaja

Idag är en jävulens dag. Därför lyssnar jag på musik som inbjuder till kärlek, tvivel, sorg, förädan, hat och allt annat möjligt. När allt är skit brukar jag storstäda, då får man ur sig all ilska och frustration. Det har jag nyss gjort. Om morgondagen är lika jävlig måste jag stöka ner så jag kan städa en gång till. Jag kanske borde skaffa småbarn? Då får man väl städa jämt. Vad harmonisk jag skulle bli!

En låt man kan bli harmonisk till om man är på sånt humör är denna. Jag har fortfaranmde inte bestämt mig för om jag gillar Ekdahls gnälliga pipa eller inte. Men texten är ljuv, Lasse kontrar i refrängen och jag är ju ganska gnällig själv trots allt så..




Nu ska jag binda fast mig själv på något annat trevligt ställe och stanna där hela natten för jag orkar inte sitta här längre. Puuuuussssssssss

Näe!

Nu ger jag upp.
FAAAAN

Näe!

Nu ger jag upp.
FAAAAN

KOMDÅ!

hej kärringar!
Dagen har varit fabulös! Kvällen suger.
Jag vaknade hemma hos min mamma av att hon ruskade om mig klockan 10. På grund av denna våldshandling har jag varit aggresiv och surmulen hela dagen. Jag hade planerat att sova till halv 12 och därefter snooza till klockan 1. Jaja, jag tog mig upp och försökte vara possitiv, vilket lyckades bra..men allting är relativt.
Jag och mor åkte på utflykt till miomöbler. I bilen lyssnade vi på Dj Ötzi och humöret steg såklart! Sen drog jag vidare till Bella och lilla Iris. Iris är världens sötaste kattunge som nyss blivit sambo men bella. Jag är gudmor och Iris vet att det är till mig hon ska gå när hon behöver lugn, ro och ett lår att luta sig mot. Det var precis det hon gjorde hos Bella. Iris kom till mig och la sin först och tryckte mot mitt ben och somnade, sen kom bella och började taffsa, då hoppade Iris upp i mitt knä och la sig och myste, Bella började nästan grina. HEHEHEHE
Jag vill också ha en katt. Dagens höjdpunkt var såklart Iris men en annan sak som är värd att fira är att jag hittade mitt krocket i mammas källare! FEEEEST! Hela sommaren har tjatat på alla om att vi måste köpa ett krocket och spela! Eftesom alla jag känner är lama och saknar bollsinne så blev det inget krocketspelande. Nu är sommaren slut och det är tråkigt, men det är ingen ursäkt för att inte spela krocket. Tänkte ställa mig på gräsmattan imorgon och öva slag. Inte för att jag behöver öva med tanke på mitt briljerande bollsinne, mest för att styla och kanske skapa muskler..
Ooooh vad skådar mitt öga? Ensam mamma söker!!! Den här kvällen är så jävla föstörd.! Jag åt fiskbullar till middag...då är det fest! Eller ett tecken på att det har varit en hård helg. Smakade ganska dåligt.

Jag böjar bli så jävla less på att bo själv. Det är tråkigt!!! Maten smakar illa, allt jag gör när jag är hemma är att städa eller göra spotifylistor för att få tiden att gå och så att jag slipper tänka på att jag inte har någon att prata med. KUUUUUUUL
Ibland är det roligt att bo själv också. Men inte dom senaste 4 veckorna och förmodligen inte resten av hösten heller. När vintern kommer tänker jag ta mitt krocket och dra till gran canaria. Eller nej för fan, där ska ju elis den förskräcklige bo hela vintern så det går bort. Kanske thailand istället. Jag har dåligt samvete för att jag aldrig ringer till min pappa. Det är alltid han som ringer till mig och jag vet att han blir less när jag aldrig ringer..men jag orkar inte bara. Livet kommer emellan! Jag ringer när jag är på topp istället.

Alltså fyfan vad ensam mamma söker är oanständigt! Skämmes tamefan som errold en gång sa! Ett jävla kladdande och smörande, lite som krogen halv 3 på natten..fast det här är på dagen, dom är vuxna människor och dom är nyktra! Okej, ja jag kan byta kanal, men soundtracket är så jävla bra med dansband och sånt så jag vill inte. Hehehehhe
På tal om oanständigheter så var jag på homeparty i fredags! Herregud. Eller inte! Det såldes allt möjligt spännande...mest sånna saker som är väldigt förbjudna om man är katolik eller bara allmänt religös..förutom kanske rosenbladen i tyg...och handbojor, om man är polis PÅ RIKTIGT. Jag försökte tänka på golvmaterial, bland annat parkett och laminat, medans oanständigheterna plockades fram, så att jag inte skulle bryta ihop av nervösa genanta skratt/gråtanfall... Men kul var det! Guldkväll! Jag kom hem klockan 4 efter lite rumble in the jungle. Ja det där lät ju kanske mer spännade än vad det var men det gör inget. Jag fick dansa styrdans så jag var nöjd.

Nämen ååhh Teddan! Bra sountrack på ensam mumie söker som sagt!

Igår var vi och åt kinamat på kvällen. Det var vi, charlies häxor- (grupp med medelålderpar som såg ut som dom ville äta varandra..ett jävla kladdande!), white horns (epa-killar på 18 år, alla med truckerkeps och polisonger- lovely!) och nån  hells wannabe angels grupp som var där. Trevlig kväll! Höjdpunkten var att försöka förstå vad servitören sa..det var inte lätt!

Fan satans helvette alltså (för att citera en av karlarna i ensamt mongo söker, när han inte vann en date) jag måste skaffa en kvällsaktivitet! Stickning? Nej, Matagning? Nja.. Tv-shops- zumba video? Ja kan vara nåt! Och kanske en hundvalp också. Och en volvo att byta däck och olja på..bilmeck verkar avslappnande.


Bild på Iris när hon var nykläckt i sommras:



Älska mitt gudbarn!

Btw, vem har snott locket till min ena kastrull? / Fat-Joe

RSS 2.0